Előfizetői tartalom

Nagy visszaesést hozott a járvány a Coca-Colánál

Portfolio
Kedden tette közzé a legfrissebb számait a Coca-Cola, a cég második negyedéves bevétele és profitja is kétszámjegyű ütemben csökkent a koronavírus-járvány közepette, azonban a cég pénzügyi vezetője összességében úgy vélte, hogy következő hat-kilenc hónap folyamán javulás következhet. A Coca-Cola árfolyama emelkedett a keddi, nyitás előtti kereskedésben.

A keddi piacnyitás előtt tette közzé legfrissebb számait a Coca-Cola, a társaság június 26-ával záruló második negyedévének bevétele 28 százalékkal 7,15 milliárd dollárra csökkent, miután a vállalat üdítői iránti keresletet visszavetette többek között az éttermek és a mozik bezárása is, a koronavírus-járvány közepette. A cég nettó eredménye 32 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés