Előfizetői tartalom

Már látszanak a javulás jelei a Daimler menedzsmentje szerint

Portfolio
Közzétette legfrissebb számait a Daimler, a társaság második negyedéves bevétele kétszámjegyű visszaesést mutatott, a cég üzemi eredmény soron 1,68 milliárd dolláros veszteségről számolt be, ami jobb lett a vártnál. A cég vezérigazgatója szerint már látják az eladások javulásának jeleit, a Daimler várakozásai szerint a csoportszintű üzemi eredmény pozitív lehet az idei évben, ha nem fordul súlyosabbra a járványhelyzet. A Daimler számait jól fogadták a befektetők, a cég részvényárfolyama 5,7 százalékkal került feljebb.  

Csütörtökön tette közzé legfrissebb számait a Daimler, a cég második negyedéves bevétele 29 százalékkal 30,18 milliárd euróra csökkent. A cég csoportszinten 34 százalékkal kevesebb, 541,83 ezer járművet értékesített a második negyedévben, a Mercedes-Benz Cars eladásai 29 százalékkal csökkentek, míg a Mercedes-Benz Vans értékesítései 35 százalékkal estek vissza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés