Előfizetői tartalom

Megállíthatatlan a Tesla, karnyújtásnyira az S&P 500

Portfolio
Már negyedik negyedéve veri Elon Musk cége a Wall Street-i elemzők várakozásait, a most zárult időszakban ismét profitot termelt a cég, így egy karnyújtásnyira van az S&P 500-ba való bekerüléstől. Bár a járvány miatti gyárleállások jelentős negatív hatással voltak az üzleti tevékenységre, a különböző költségcsökkentési lépésekkel és az erős értékesítéssel sikerült mérsékelni a károkat.

Nem okozott csalódást a Tesla második negyedéves gyorsjelentése, a társaság megint csak verte az elemzői várakozásokat, így karnyújtásnyira van az S&P 500 indexbe való bekerüléstől a cég. Bár az első negyedévhez képest 20 százalékkal esett vissza az elektromosautó-gyártó által legyártott járművek száma, ez a tavalyi év azonos időszakához képest 5 százalékos visszaesést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés