Előfizetői tartalom

Miközben tombol a járvány, a Microsoft szépen csendben rekordévet zárt

Portfolio
Rekord eredményekről számolt be a Microsoft a június végén zárult pénzügyi évére tegnap, az amerikai tőzsde zárása után közzétett gyorsjelentésében, a részvényei mégis estek a zárás utáni kereskedésben, eltávolodva kissé a közelmúltban felállított történelmi csúcstól. Pedig a vállalat a járvány nagy nyertese, a home office miatt ugyanis megugrott a cloud szoftverei iránti kereslet. És a menedzsment optimista a jövőre nézve is.

Rekordévet zárt a Microsoft és pénzügyi évének negyedik, június végén záruló negyedévében az elemzői várakozásokat is felülteljesítette – derült ki a zárás után közzétett gyorsjelentésből. A negyedévre már teljes erővel lesújtott a járvány, de ez a Microsoft számainak inkább pozitív volt, mint negatív, a home office ugyanis kedvezett a cloud szoftverek keresletének....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés