Előfizetői tartalom

Új szakemberekkel bővülhet a Delta Technologies igazgatósága

Portfolio
Kereskedelmi és pénzügyi vezetőkkel egészülhet ki a Delta Technologies igazgatósága – áll a társaság július 29-i rendkívüli közgyűlésére előterjesztett határozati javaslatban. Az összeállt menedzsment csapat eredményesen vezetheti a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett informatikai vállalatot a kitűzött hazai és nemzetközi terjeszkedési célok felé.

Több személyi változásról szóló döntési javaslatot is előterjesztettek a Delta Technologies 2020. július 29-re összehívott rendkívüli közgyűlésére. A tőzsdei társaság új igazgatósági tagja lehet – a közgyűlés támogató döntését követően – Bodzási Gergely, Németh Attila és Szűcs Norbert is. Bodzási Gergely okleves közgazdászként végzett számvitel szakon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés