Előfizetői tartalom

5 hasznos tipp, ha a koronavírus-krízis alatt külföldre mennél nyaralni

Portfolio
Néhány hete megnyitottak a magyar határok, aztán múlt héten újra korlátozásokat jelentett be a kormány, hiszen számos országban jelentősen megnőtt a koronavírus-fertőzöttek száma. Világossá vált, hogy a Covid-járvány nem múlt el, így a szokásosnál jelentősebb körültekintéssel kell eljárnunk, ha külföldön szeretnénk nyaralni. Pénzbírságot, karantént, rosszabb esetben pedig fertőzést és jelentős kórházi költségeket kockáztathatunk, ha nem vagyunk elég körültekintők. Összeszedtünk öt hasznos tippet azoknak, akik a jelenlegi helyzetben szeretnének külföldön nyaralni.

1. Folyamatosan tájékozódjunk az országok „színbesorolásáról” Az operatív törzs koronavírus-fertőzöttség alapján háromféle besorolással látta el a külföldi országokat: zöld, sárga és piros. Magyar állampolgárként szabadon utazhatunk a zöld országokba és vissza, a sárga és piros országok esetén viszont 14 nap karantén vár ránk, ha hazaérünk, kivéve, ha negatív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés