Előfizetői tartalom

Koronavírus: napi 50 ezer beteg Indiában, kötelező tesztet fontolgat Németország

Portfolio
Hétfő reggelre meghaladta a 16,2 milliót a koronavírus-fertőzések száma a világban a Johns Hopkins Egyetem friss adatai szerint, globálisan 648 ezer halálesetet mellett 9,407 millió gyógyultat tartanak számon. Az Egyesült Államokban már több mint 4,2 millió igazolt koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván. 13 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 4448 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma; míg Szerbiában rekordszámú új fertőzöttet regisztráltak.

2020. július 27. 22:30 Megosztás Foglaljuk össze a hétfői nap főbb történéseit Ezt mondja a WHO Az országoknak nem határzárral, hanem belső szigorral kell többet tenniük a járvány ellen - közölte hétfőn az Egészségügyi Világszervezet (WHO)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés