Előfizetői tartalom

Tőzsdei körkép - online előadás

Portfolio
Meddig emelkedhetnek még a tőzsdék? Lesz-e egyáltalán korrekció, és ha igen, milyen árfolyamszintek lehetnek elérhetőek? Mi lesz a dollárral vagy a nemesfémekkel? Milyen egyedi részvénysztorikban lehet fantázia? Számos kérdés, amely megfogalmazódik mostanság a tőzsdei kereskedők, befektetők fejében egy ilyen fél évvel a hátunk mögött. Az online webináriumon áttekintjük, hogy hol állnak a hazai és nemzetközi tőzsdék, részvények, devizapiacok, valamint fel lehet tenni a Portfolio Trader elemzőjének a saját kérdéseket is.

Szinte megállás nélkül pörögnek egyre magasbbra a tőzsdei árfolyamok, az eufórikus hangulat szinte tapintható, habár a gazdasági és vállalati eredmények egyáltalán nem ezt mutatják. De ugye mindenki tudja, olvasta már a mottót, hogy nem érdemes a FED-del szembe menni, és a legtöbb elemzés is ezt sulykolja, hogy nem számít semmi, csak a likviditás. A tapasztaltabb rókák...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái