Előfizetői tartalom

Hétfőn jelent a Richter, növekvő bevételt és profitot várnak az elemzők (2.)

Portfolio
Hétfőn teszi közzé idei második negyedéves számait a Richter, a Portfolio által készített konszenzus alapján az elemzők mindegyike növekvő árbevételt várt a korábbi év azonos időszakához képest. A várakozások mediánja szerint az árbevétel 9,6 százalékkal emelkedhetett a második negyedévben, a korábbi azonos időszakával összehasonlítva. Az általunk megkérdezett elemzők által adott válaszok mediánja alapján a Richter adózott eredménye 17,8 százalékkal nőhetett az idei második negyedévben.

Milyen lesz az eredmény? Update (19:55) A saját konszenzusunk elkészülte után még egy elemző elküldte várakozásait, amellyel kibővítettük elemzői konszenzusunkat, az újabb elemzői várakozás azonban mind a Richter második negyedéves árbevétele, mind az adózott eredménye esetében kismértékben módosította csupán az elemzői várakozások mediánját. A Portfolio saját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés