Előfizetői tartalom

Arany- és ezüstkereskedés a gyakorlatban – Online előadás

Portfolio
Az arannyal kapcsolatban sok mítosz és legenda él, befektetési témában pedig örök sláger, hogy válságban az arany az igazi menekülőeszköz. De vajon tényleg igaz ez? Vagy ez sokkal összetettebb kérdés? És ha a tőzsdék emelkednek, akkor miért robbant fel a nemesfém ára is? Sok-sok izgalmas kérdés, amiről érdemes beszélni, illetve megvizsgálni azt, hogy miképpen lehet akár hosszabb távra nemesfémekbe fektetni. A Portfolio Trader online előadásán ezt a témát boncolgatjuk.

Újra azt a korszakot éljük, amikor sokan figyelik a nemesfémek árfolyammozgását, és ahol egyre másra jelennek meg az egyre magasabb arany és ezüst célárakat vizionáló elemzések, hasonlóan mint a 2010-es évek elején. Nyilván nincs benne semmi meglepő, miután a tavalyi közel 20 százalékos hozam után idén ennél is nagyobbat emelkedett az arany ára és a 2000 dolláros szintet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés