Előfizetői tartalom

Stagnáló árbevételt vár idén a Richter

Portfolio
Ma hajnalban tette közzé legfrissebb számait a Richter, amelyet követően a menedzsment sajtótájékoztatót tartott. A Richter az euróban kifejezett árbevétel esetében az idei évben stagnálást vár, szemben a korábbi 3 százalékos növekedési előrejelzéssel. A bruttó fedezetnél 57 százalékot várnak, szemben a korábbi 56 százalékos értékkel, míg az üzemi eredményhányad esetében az idei évre 15-16 százalékos várakozást tettek közzé, szemben a korábbi 14,5 százalékos várakozással.

Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója a társaság erősségeivel kapcsolatban megemlítette a Vraylar értékesítéséhez kapcsolódó royalty bevétel jelentős növekedése mellett az egyszeri, a Vraylar értékesítéséhez kötött mérföldkő bevételt is. Az EU15 piacain az orális fogamzásgátlók és a Terrosa növekvő árbevétele mellett az EU12 piacain megemlítette a jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés