Előfizetői tartalom

Mit hozhat a november a hazai és európai részvénypiacon? - online előadás MA

Portfolio
Az őszkezdet szokás szerint gyengébb tőzsdei teljesítményt hozott a nemzetközi tőzsdéken, az erősödő koronavírus félelmek, valamint az amerikai elnökválasztás finise miatti kockázatok kerültek előtérbe. A bizonytalanság pedig nem kedvez az árfolyamoknak, így ennek is köszönhetően október közepe óta inkább lefelé tartottak az árfolyamok. Hogy meddig tarthat még ez a kockázatkerülő hangulat, milyen részvényeket érdemes figyelőlistára venni a hazai, illetve az európai börzéken? Ebben segít a Portfolio Trader elemző, ötletelő élő online webináriuma.

A szezonális hatások újra jól működtek a tőzsdéken, a tavasztól látott, szinte megállás nélküli emelkedés után megnőtt a volatilitás, és már nem csak egyirányú utcában mozognak az árfolyamok. Az amerikai elnökválasztás ugyan még kicsit felkavarhatja a hangulatot, de ha őszinték vagyunk magunkkal, tudhatjuk, a Wall Street mindkét elnökjelöltben megtalálja a pozitívumot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés