Előfizetői tartalom

Mire készülj az amerikai tőzsdén az elnökválasztás után? - online előadás MA

Portfolio
A vártnál is sokkal szorosabbra sikerült az amerikai elnökválasztás, és vélhetően nem is fog minden letisztázódni egyből, pláne, hogy Trump már csalást kiáltott és belengette, hogy a legfelsőbb bírósághoz fog fordulni. Ezek alapján borítékolható, hogy további izgalmak várnak ránk a tőzsdei mozgásokat illetően, és velünk maradhat a volatilitás. Ugyanakkor ez a terep jó lehetőségeket teremt mind a rövid, mind a hosszabb távon játszó tőzsdei kereskedőknek, kérdés csak az, hogy felismerjük-e a kínálkozó alkalmakat. A kérdés eldöntésében segíthet a Portfolio Trader élő online elemző webináriuma.

A tapasztaltabb tőzsdei kereskedőknek valószínűleg nem okozott meglepetést az elmúlt napok árfolyammozgása a tengerentúli tőzsdéken, az ilyen típusú kilengések és gyors mozgások teljesen megszokottak ilyenkor. Ráadásul könnyedén zsákutcába navigálhatja magát valaki, ha későn reagál. Ha pedig hosszabb távra szeretne vásárolni részvényt, akkor meg azt láthatja, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés