FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Mi ütött Elon Muskba? Botrányok egész sorozatát ontja az internetre

Portfolio
Elon Musk, a Tesla és a SpaceX milliárdos vezérigazgatója saját bevallása szerint is „mindig is őrült volt Twitteren,” de valahogy az elmúlt néhány hónapban sikerült kifejezetten nagy vihart kavarnia a közösségi platformon tett kijelentéseivel. Musk Twitter-aktivitása a befektetői közt, illetve egészségügyi, felügyeleti és politikai oldalon is felkavarta az állóvizet, legutóbb éppen Egyiptomban okozott tömeges felháborodást. Zseni feltaláló vagy őrült svindler Musk? Sokan vitatkoznak ezen a kérdésen, de az biztos, hogy a hozzá kapcsolódó közösségi médiaaktivitás izgalmasabb, mint egy átlagos milliárdos vezérigazgatóé. Elon Musk legnagyobb vihart kavart tweetjeiből szemezgettünk.

Túl drága a Tesla Nem tesz jót egy vállalat részvényárfolyamának, ha a vezérigazgató bejelenti, hogy szerinte túlságosan drágák cégének a papírjai, ennek ellenére Elon Musk idén májusban mégis kiírta Twitterre, hogy szerinte túl sokat érnek a Tesla-részvények. Tesla stock price is too high imo — Elon (Musk) May 1, 2020 A véleménynyilvánítás után fél óra alatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés