Előfizetői tartalom

Itt van 5 részvény a Wall Street legjobb elemzőitől

Portfolio
Miután a gyorsjelentési szezon a végéhez közeledik, az elemzők frissítik a rövidtávú és hosszú távú ajánlásaikat azokra a részvényekre, amelyeket követnek. Miközben néhány cég kifejezetten erős negyedéves számokat publikált, viszont többek még mindig szenvednek, miután a globális korlátozások folytatódnak. Bár a különböző gazdaságélénkítő programok nyújtanak némi támogatást, az igazság továbbra is az, hogy a járvány üzleti tevékenységre gyakorolt hatása még sokáig velünk marad. Az ilyen példátlan időkben részvénykiválasztás terén jó döntés lehet, ha a befektetők olyan elemzőket követnek, akiknek bizonyítottan magas a sikerrátájuk. A TipRanks nevű weboldal arra hivatott, hogy összegyűjtse a Wall Street legjobban teljesítő elemzőit. Ezek azok az elemzők, akiknek a legnagyobb a sikerrátájuk és az átlagos hozamuk egy éves bázison mérve – figyelembe véve azt is, hogy hány darab ajánlást adtak ki. A CNBC összegyűjtötte a Wall Street legjobban teljesítő elemzőinek öt kedvenc részvényét.

Carvana A Wells Fargo elemzője, Zachary Fadem nemrégiben 175 dollárról 200 dollárra emelte a célárát az autóipari kiskereskedő Carvanára, melynek részvényárfolyama idén 108,6 százalékot emelkedett, az új célár pedig 4,2 százalékkal van a mostani szint felett. Az elemező szerint a Carvana meghatározó tényezővé vált a használtautó piacon, a vásárlóbarát és kevés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés