Előfizetői tartalom

Óriási visszaesés jöhet az Apple-nél, ha betiltják a WeChatet

Portfolio
Donald Trump amerikai elnök múlt héten betiltott mindenfajta tranzakciót a TikTok videomagosztó kínai anyavállalatával, a ByteDance vállalatcsoporttal, valamint a WeChat üzenetküldő szolgálatot működtető Tencent kínai internetes óriással. Az Apple szempontjából ezek közül a WeChat, amelyik igazán fontos, az alkalmazás App Store-ból való kitiltásának jelentős következményei lehetnek az Apple értékesítésére nézve.

Ming-Chi Kua, a TF International Securities elemzője legfrissebb elemzésében felvázolt egy optimista, és egy pesszimista forgatókönyvet arra az esetre, ha a WeChatet kitiltják az App Store-ból. Kuo optimista forgatókönyve szerint, ha a WeChatet kitiltják az amerikai App Store-ból, az az éves iPhone értékesítést körülbelül 3-6 százalékkal vetné vissza, egyéb Apple termékek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés