Előfizetői tartalom

Alaposan elbántak a nemesfémekkel, zuhan az arany és az ezüst ára

Portfolio
Régen látott mértékben esett ma a nemesfémek ára, amiben elsősorban technikai hatások játszanak szerepet, az elmúlt hetekben jelentősen emelkedett a nemesfémek ára, az arany új történelmi csúcsra emelkedett, de a dollár elmúlt napokban látott erősödése is negatívan hatott a nyersanyagok, így a nemesfémek árára. Az arany ára 2013 június, az ezüsté március közepe óta nem esett akkorát, mint most.

Nagyot esett ma a nemesfémek árfolyama, az arany árfolyama jelenleg 3,6 százalék mínuszban áll, az ezüst pedig 7,3 százalékot veszített az értékéből. Mindkét nemesfém esetében volt honnan esni, az arany árfolyama a múlt hét végén történelmi csúcsra emelkedett, az ezüst árfolyama pedig 2013 eleje óta nem látott szintre kapaszkodott, mindkét nemesfém a legjobban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés