Előfizetői tartalom

Az utolsó órában szakadtak be az amerikai tőzsdék

Portfolio
Felpattantak kedden az irányadó európai részvényindexek, a befektetők kedvezően fogadták a júliusi, erős kínai autó-értékesítési adatot, az európai autóipari részvények különösen jól teljesítenek ma, emellett a koronavírus vakcinával kapcsolatos beszámolók is javítani tudták a részvénypiacok hangulatát. A tengerentúli tőzsdék közül a Dow kereskedés végéig emelkedett, az S&P500 pedig a februári történelmi csúcsa közelében járt, de a felhevülő kínai-amerikai kereskedelmi háború lerontotta a kedélyeket.

2020. augusztus 11. 22:02 Megosztás Elfogyott a lendület A kereskedés végére elfogyott a tőzsdék lendülete és az utolsó egy órában mintegy 400 pontos pluszt adott le a Dow Jones. Az orosz Covid-vakcina feltalálása által okozott optimizmust rövidesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés