Előfizetői tartalom

Itt a világ első 800 kilométer hatótávú elektromos autója

Portfolio
Idén szeptember 9-én mutatja be az elektromos autók gyártására létrejött startup, a Lucid az első autóját, az Air-t, amelyről a gyártó azt állítja, hogy ez a világon az első 500 mérföld, vagyis közel 805 kilométer hatótávú elektromos autója. Hivatalos mérés még nem volt, így a végeredménnyel érdemes még várni, ráadásul azt is tudjuk, hogy a valóságban jóval kisebb az elektromos autók hatótávja, mint amit a hivatalos méréseken tudnak az autók.

Sustainable World 2020 Az alternatív és fenntartható zöld megoldásokról lesz szó a Sustainable World konferencián. Regisztálj most! Információ és jelentkezés Az idén szeptemberi bemutatót követően 2021 elején dobhatja piacra első elektromos autóját, egy szedánt a Lucid, amelynek a neve Air. Fotó:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés