Előfizetői tartalom

Mostantól nehezebb lesz pénzt keresni, itt van 5 jó tipp a következő hónapokra

Portfolio
A koronavírus-járvány miatt nagy esés zajlott február-márciusban a világ tőzsdéin, azóta viszont meredeken emelkednek a részvényárfolyamok. A rali egyik tulajdonsága az volt, hogy a teljes piacon magas volt a korreláció, magyarul mindent vettek a befektetők. Ez azonban az elmúlt hetekben megváltozott, így eljött a legjobb részvényeket kimazsolázók ideje. A Morgan Stanley ajánlásai alapján mutatunk 5 részvényt, amelyben van potenciál a következő hónapokban.

Március közepe óta meredeken emelkednek a tőzsdék, az argentin részvényindex értéke már több mint duplájára emelkedett, a Nasdaq 86 százalékot ralizott, több fontos részvényindex, mint a Dow Jones, az S&P 500 vagy a DAX értéke másfélszeresére emelkedett, és olyanok is vannak, amelyek már magasabban állnak, mint a február-márciusi zuhanás előtt. Az elmúlt hetek emelkedése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés