Előfizetői tartalom

Jön a hosszú hétvége, a buszközlekedés is módosul

Portfolio
Az augusztus 20-i ünnepnap és az augusztus 21-ét, illetve 29-ét érintő munkanap-áthelyezés miatt változik a helyi és a helyközi autóbuszok közlekedési rendje. A hosszú hétvégén várhatóan megnövekvő utasforgalom miatt a jegyeket érdemes elővételben, illetve online, valamint a Közlekedési Mobiljegy és társalkalmazásain keresztül megvásárolni.

Augusztus 20-án, csütörtökön a Volánbusz járatai a munkaszüneti napoknak megfelelően közlekednek, de a hetek első munkanapját megelőzőnapra meghirdetett járatok ezen a napon nem indulnak. Augusztus 21-én, pénteken és 22-én, szombaton a szabadnapok, míg 23-án, vasárnap a hetek első munkanapját megelőző munkanap szerint közlekednek az autóbuszok. A szombati munkanap áthelyezés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés