Előfizetői tartalom

Újraindult a kereskedés, ugrik a 4iG árfolyama

Portfolio
Újraindult a kereskedés a 4iG részvényeivel, miután a vállalat fontos bejelentést tett. A 4iG közös vállalatot hoz létre, a CarpathiaSat létrehozásával a cél, hogy a társaság 2024-ben geostacionárius pályára állítsa és hosszú távon üzemeltesse Magyarország első kereskedelmi, valamint kormányzati és tudományos kutatási feladatokra is alkalmas műholdját.

Ma piacnyitás előtt érkezett a hír, hogy egész napra felfüggesztették a 4iG kereskedését, mivel fontos bejelentés érkezik a vállalattól, amely a vállalat részvényárfolyamára is hatással lehet. A bejelentés megérkezett: a 4iG közös vállalatot hoz létre az Antenna Hungáriával és a New Space Industries-szel, a CarpathiaSat létrehozásával a cél, hogy a társaság 2024-ben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés