Előfizetői tartalom

Ratatics Péter: Rövid távon az emberek viselkedése, a gazdaság dinamikája vissza fog rendeződni

A járványt követő korlátozó intézkedésekkel, határzárakkal márciusban felgyorsult a dominóeffektus, a Mol is alaposan megérezte a pandémia negatív hatásait, jelentősen visszaesett az üzemanyagértékesítés, a nemzetközi olajnagyhatalmak közti viaskodások következtében túlkínálatossá vált piacon rekordgyorsasággal esett az olajár, ilyenre 15 éves szakmai karrierjéből nem is emlékszik Ratatics Péter, a Mol-csoport fogyasztói szolgáltatásokért felelős ügyvezető igazgatója. A menedzser szerint azonban rövid távon az emberek viselkedése, a gazdaság dinamikája vissza fog rendeződni, az elmúlt hónapokban jól vizsgázott home office pedig nem megoldás mindenre, ebből a szempontból továbbra is van létjogosultsága az épülő Mol-székháznak. Ratatics Péterrel válságkezelésről, az otthon végzett munka számonkéréséről, iparági konszolidációról, a szektor részvényeinek árazásáról, az új székházról és a mobilitási szolgáltatások jövőjéről is beszélgettünk, utóbbival kapcsolatban elhangzott, hogy reális elképzelés, hogy a jövőben a Mol szolgáltatásait igénybe véve Budapestről lemenjünk az Adriára.

Sustainable World 2020 A MOL is az előadóink között lesz szeptember 9-én a Sustainable World konferencián. Információ és jelentkezés Az olajtársaságok más vállalatoknál hamarabb szembesültek a koronavírus-járvány és a korlátozások negatív hatásaival. A Molnál mik voltak az első jelek, amik arra utaltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés