Előfizetői tartalom

A Netpincér anyacége a tőzsde új sztárja

Portfolio
Új tagja lesz az egyik legfontosabb európai részvényindexnek, a Delivery Hero, amely az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb német tőzsdei botránycégének, a Wirecardnak a részvényeit váltja. A 2017-ben tőzsdére bevezetett, elsősorban étel házhozszállítással foglalkozó, Magyarországon a NetPincéren keresztül jelenlévő cég a koronavírus-válság egyik nagy nyertese, bevételei masszívan nőnek, de a cég továbbra is veszteséges és a várakozások szerint még évekig az is maradhat.

Távozik a Wirecard, jön a Delivery Hero A német tőzsdei történelem egyik legnagyobb botránya után távozik a 30 legnagyobb, tőzsdén jegyzett német vállalatot tömörítő DAX indexből a Wirecard, miután kiderült, 1,9 milliárd euróval nem tud elszámolni a vállalat, és már évek óta meghamisítják a társaság kimutatásait. A Wirecard az eredeti szabályok szerint a szeptemberi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés