Előfizetői tartalom

Szeptember 28-tól fizet osztalékot a 4iG

Portfolio
Az igazgatóság döntésének megfelelően a 4iG bejelentette, hogy a tavalyi eredménye után szeptember 28-tól kezdi meg az osztalék kifizetését. A társaság mindösszesen 2,1 milliárd forintot, azaz részvényenként 22 forintot fizet majd részvényeseinek. Az osztalékra jogosító 4iG részvényeket legkésőbb a 2020. szeptember 17-i kereskedési napon lehet a BÉT-en megvásárolni, osztalékfizetésre pedig azok a részvényesek jogosultak majd, akik a szeptember 21-i fordulónapon a társaság részvénykönyvében szerepelnek.

Private Investor Day 2020 Szeretnéd tudni, melyik részvényt érdemes most megvenni? Vagy jobban érdekel, hova megy az arany, mit tudnak az ingatlanbefektetések és miért lehet jó választás egy ESG-alap? Akkor regisztrálj a Portfolio szeptember 7-ei giga online tőzsdeklubjára, akár ingyen! A legnevesebb hazai piaci szakembereket hozzuk el neked! Részletek itt: ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés