Előfizetői tartalom

Veszélyben a légitársaságok - A Delta Airlines pilótáinak hatodától válik meg

Portfolio
Az atlantai székhelyű Delta Air Lines pilótaállományának hatodát, 1941 személyt bocsát el októberben - hangzott el a vállalat hétfői, alkalmazottakhoz szóló jelentésében, ami a koronavírus válság légiközlekedési ágazatra gyakorolt drasztikus hatását és a légi közlekedés iránti kereslet komoly visszaesését taglalta.

Leépít a Delta Az amerikai légitársaságok figyelmeztettek, hogy több tízezer munkavállalótól kell rövidesen megválnia az iparnak, ugyanis az amerikai kormányzat által generált 25 milliárd dolláros stimulus nem bizonyult elegendőnek szeptember végére. Az elmúlt hónapokban az alkalmazottak fizetését fedezendő segély a válsághelyzet átvészelésére és a munkahelyek megőrzésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés