Előfizetői tartalom

Ezeket a részvények nem szabad most kihagyni a Wall Street sztárelemzői szerint

Portfolio
Miután az amerikai tőzsdék ismét rekord magasságokba emelkedtek, kihívást jelenhet a befektetők számára, hogy megtalálják azokat a részvényeket, amelyek előtt van még tér a további ralizáshoz. A kulcs most abban lehet, hogy a befektetőknek olyan cégek részvényeit kell megtalálniuk, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek a bővülő piacokon. A CNBC által összegyűjtött részvényekre pontosan illenek a fenti kritériumok, sőt ezeket a papírokat a Wall Street azon elemzői ajánlják, akik bizonyítottan a legjobbak közé tartoznak. A TipRanks nevű portál azt a cél szolgálja, hogy összegyűjtse a Wall Street legeredményesebb elemzőit, így a befektetők láthatják azt, hogy az általában helyes becsléseket adó szakemberek hogyan gondolkodnak az adott részvényről. Ezek az elemzők rendelkeznek a legmagasabb sikerrátával, és átlagos megtérüléssel egy éves bázison mérve – figyelembe véve azt is, hogy hány darab ajánlást adott ki az adott szakember.

Amazon A Needham öt csillagos elemzője, Laura Martin nemrég megismételte vételi ajánlását az Amazonra, a célárát pedig 3 700 dollárra emelte, miután alaposan megvizsgálta a cég Amazon Prime, és Amazon Video szolgáltatásait. Az Amazon idén 79 százalékot ralizott, az új célár pedig további 11,9 százalékos felértékelődési potenciált jelent. Az elemző arról számolt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái