Előfizetői tartalom

Tőzsdei influenszerek lepték el a TikTokot, akik a robinhoodos kezdőket oktatják

Portfolio
Technikai elemzés? Részvénykiválasztás? Befektetések időzítése? A tőzsdék világával ismerkedő fiatal befektetők számára teljesen egyértelmű, hogy az előbbi kérdésekre már nem a nagy elemzőházaktól, évtizedek óta a szakmában dolgozó elemzőktől vagy világszerte ismert guruktól várják a választ, hanem például TikTok-influenszerektől, akik elképesztő magabiztossággal osztják meg a véleményüket. A sokszor még éppen tanulmányaikat folytató celebek válaszolják meg a legnépszerűbb részvényekben a Robinhoodon pörgő fiatal befektetők legégetőbb kérdéseit.

Tőzsdei influenszerek lepték el az internetet Az újdonsült tőzsdei day tradereknek rengeteg kérdésük van. Mik azok a tőzsdén kereskedett befektetési alapok, vagy ETF-ek? Mi az a növekedési részvény? Mi az ellenállási szint? Errol Colemannek megvannak a válaszai, sőt mi több, videók formájában közli azokat. A fiatal befektető az egyik videóban egy gyertya kanócára húzott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés