Előfizetői tartalom

Elindult az OTT-One részvényeinek elemzése az MKB Banknál

Portfolio
Az OTT-One is csatlakozott a Budapesti Értéktőzsde elemzés-árjegyzési programjához, miután a Budapesti Értéktőzsde megállapodást kötött az MKB Bankkal a társaság elemzését illetően. A program keretében készülő elemzések célja a befektetői bizalom további erősítése és a kereskedési aktivitás növelése a kis-és közepes kapitalizációjú részvényekben. Az együttműködés értelmében az OTT-One negyedéves beszámolókat készít majd a tevékenységéről, a mostani féléves beszámolók mellett.

Megállapodás született a Budapesti Értéktőzsde és az MKB Bank között az OTT-One részvényeinek elemzésére, ezzel a tőzsde Standard kategóriájában jegyzett társaság hivatalosan is csatlakozott a Budapesti Értéktőzsde immáron 15 kibocsátót magában foglaló elemzés-árjegyzési programjához. A megállapodás értelmében az MKB Bank lesz az OTT-One részvényelemzője, aki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés