Előfizetői tartalom

Gyászos időszakon van túl a Wizz Air és a Ryanair, és a neheze még csak most jön

Portfolio
Ma kijöttek a Wizz Air és a Ryanair legfrissebb augusztusi adatai az utasforgalomra, kihasználtságra és kapacitásokra vonatkozóan. Az adatok elég lehangolóak továbbra is, különösen annak fényében, hogy a koronavírus-járvány miatt ismét bevezetett lezárások miatt a következő hónapokban a mutatók valószínűleg még tovább fognak romlani. A bejelentést követően mindkét társaság árfolyama esett.

Wizz Air Az utazási adatok tekintetében augusztus során a társaság: 20 százalékkal alacsonyabb kapacitással üzemelt az előző év ugyanezen adataihoz képest, vagyis 3,36 millió ülőhellyel a tavalyi 4,2 millióhoz képest. A foglalással rendelkező utasok száma 41 százalékkal volt alacsonyabb az egy évvel ezelőtti számokhoz képest, 2,4 millió a tavalyi 4 millióhoz képest....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés