FONTOS Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?
 
Előfizetői tartalom

Növelte bevételét, de veszteséges lett a koronavírus miatt a DM-KER

Portfolio
Mint sok más vállalat életében, a DM-KER-nél is a koronavírus-járvány miatti válsághelyzet hatott leginkább a vállalat működésére az idei első félévben, a mezőgazdasági és építőipari gépek forgalmazásával foglalkozó vállalat azonban megőrizte, sőt sok esetben megerősítette piaci pozícióit és jelentősen növelni tudta árbevételét és kismértékben növelte EBITDA-ját az első félévben, adózott eredmény soron viszont veszteséget ért el a társaság.

Emelkedő bevételek A DM-KER értékesítésének nettó árbevétele 15 százalékkal 5,3 milliárd forintra emelkedett. A gépértékesítésből származó bevétel új- és használt gépek, valamint ezekhez kapcsolódó adapterek értékesítését tartalmazza. Ezek közül a meghatározó az új gépek értékesítése közel 83,1%-os részarányt képvisel. A gépértékesítések több mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés