Előfizetői tartalom

Koronavírus: a gyorstesztek jelenthetik a kulcsot a korlátozások feloldásához

Portfolio
Koronavírus-gyorstesztek fejlesztésére ad félmilliárd fontot a brit állam, a gyorstesztek segítségével felpöröghetnének a tesztelési kapacitások, amire nagy szükség lenne a járvány elleni harcban. Lesz, ahol kísérleti jelleggel megkezdődik a lakosság rendszeres tesztelése, a tünetektől függetlenül. A brit egészségügyi miniszter szerint a tömeges gyorstesztek jelenthetik a kulcsot a korlátozások feloldásához.

A brit egészségügyi minisztérium jelentése szerint 500 millió fonttal segítik a koronavírus-gyorsteszt fejlesztéseit és az egészségügyi miniszter, Matt Hancock szerint már az év vége felé elkezdhetik az alkalmazni a tömeges gyorsteszteket. Ez lehet a kulcs ahhoz, hogy visszakapják az emberek a szabadságot a hosszú hónapok óta tartó korlátozások után – tette hozzá. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés