FONTOS Gulyás Gergely: a kormány bepereli a Spar-t, azt is megtudtuk, miért
 
Előfizetői tartalom

Nagyon csúnya, ami a tech részvények piacán történik

Portfolio
Meglehetősen gyengén kezdték a napot az amerikai indexek, sokat estek a technológiai szektor vállalatai, az Apple közel 5 százalékot, a Facebook 4-et, az Amazon 3-mat, de a Tesla is nagyot, 8 százalékot zuhant a tőzsdei nyitást követően. Az elmúlt napok erős teljesítménye után úgy tűnik, hogy a befektetők némi profitot szerettek volna realizálni a technológiai papírokban.

A mai tőzsdenyitást követően elég meredeken estek a technológiai vállalatok részvényei a korábbi napok erős teljesítményét követően. Ez meglátszik az amerikai indexek értékein is, az S&P mínusz 1, százalékon áll, a Dow Jones 0,8 százalékot esett, míg a Nasdaq már majdnem 3 százalékot. Az Instinet elemzőjének nyilatkozata szerint: Nem számítunk jelentősebb zuhanásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés