Előfizetői tartalom

Felpörögtek a céges videótartalmak az elmúlt hónapokban

Portfolio
A videómegosztó felületeknek se szeri, se száma, a tartalomgyártás ezen területének zászlóshajója és egyben úttörője a YouTube, népszerűségét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy jelenleg percenként 400 órányi videót töltenek fel rá a felhasználók. A videómegosztásban rejlő potenciált a cégek is hamar felismerték, a marketingstratégiák alapvető elemévé, elengedhetetlenné vált.

A cikk megjelenését az estudio4rent.hu támogatta. Ma már nem csak a nagyvállalatok engedhetik meg maguknak a reklámfilmek, videós tartalmak gyártását, hanem szinte bárki. Ahogy egyre fejlődött a technológia és egyre jobb minőségű videókat tudunk csinálni akár már a mobilunkkal is, úgy vált a videós tartalomgyártás a mindennapjaink részévé. Egy történetet, egy üzenetet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés