Előfizetői tartalom

Ma is ütik a technológiai vállalatokat, a Teslát sem kímélik

Portfolio
A tegnapi nap után ma is folytatják rossz teljesítményüket a technológiai részvények, élükön a FAANG papírok, azaz a Facebook, Apple, Amazon, Netflix és Google (Alphabet) kontingens is, ami masszívan hozzájárul a mai Nasdaq és S&P 500 eséshez is. Nagyon rosszul teljesít a Tesla is, amely eddig ma már 4,3 százalékot esett.

Az esések csütörtökön kezdődtek, amikor 9 százalékot esett a Tesla a nap végére, az Apple szintén közel 9-et, az Amazon, az Alphabet és a Netflix is 5 százalékhoz közel, míg a Facebook 4 százalékot. Akkor írtuk, hogy ez részben technikai hatásoknak is köszönhető, részben pedig az, hogy a javuló munkaerőpiaci adatok miatt csökkenhet egy masszív gazdaságélénkítő csomag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés