FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Megszólalt El-Erian a tegnapi esés után: könnyen jöhet innen egy 10 százalékos korrekció

Portfolio
A következő napokban tesztelésre kerül a befektetői attitűd a részvénypiacokon, ahogy a fundamentumok mind inkább előtérbe kerülnek – nyilatkozta a neves befektetési szakértő, az Allianz vezető gazdasági tanácsadója, El-Erian a tegnapi jelentős amerikai részvénypiaci esésre reagálva. Szerinte könnyen eshetünk még innen 10 százalékot, ha az emberek számításba veszik a fundamentumokat.

Korrekció jöhet a Wall Streeten, ha változik a befektetői attitűd – nyilatkozta az Allianz vezető közgazdásza a tegnapi, hónapok óta nem látott amerikai tőzsdei esést követően a CNBC-nek. A befektetők a likviditást játszották meg a piacokon, megvásárolták a mélypontokat a Fed gazdaságélénkítő lépéseit követően. Ez a gondolkodás lesz tesztelve a következő napokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés