Előfizetői tartalom

Új kedvenc elektromos autó részvénye van a Wall Streetnek

Portfolio
Az elektromos haszongépjármű-gyártó Workhorse úgy néz ki, hogy kezd a Wall Street-i elemzők kedvenc elektromos autós részvényévé válni. A Workhorse legújabban a héten kapott egy friss vételi ajánlást Colin Ruschtól, az Oppenheimer elemzőjétől. Az elemző szerint a cég piacvezető az úgynevezett „last mile delivery solutions” szegmensben, ami az elosztó központtól a vásárló ajtajáig történő szállítmányozást jelenti (ez néhány háztömböt, vagy akár 50-100 kilométert is jelenthet). Rusch a vételi ajánlása mellé 23 dolláros célárat jelölt meg, ami több mint 30 százalékos felértékelődési potenciált jelent a részvény számára.

Az elemzők kedvenc részvénye Jelen állás szerint a Workhorse-t követő 5 elemzőből 4 ajánlja vételre a részvényt, tehát az elemzők 80 százaléka. Ez az arány a Dow Jones amerikai részvényindexben található 30 vállalatra átlagosan mindössze 55 százalék. Mi több, az elektromosautó-gyártók zászlóshajójának számító Teslára a vételi ajánlási ráta csak 24 százalékos....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés