Előfizetői tartalom

Egy forradalom küszöbén állunk, izgalmas befektetési lehetőségekre van kilátás

Portfolio
A globális technológia gigavállalatok példátlan léptékben szabadítják ránk a konnektivitást. A hét legnagyobb „szuperplatform” (a Facebook, a Google, az Amazon, az Apple, a Microsoft, a Tencent és az Alibaba) által létrehozott online kapcsolattartási és hozzáférési lehetőségek forradalmasították a magánszemélyek, csoportok, vállalkozások és szervezetek közötti interakció módját. A cégek és a befektetések még csak most kezdik felismerni e globális konnektivitás másodlagos következményeit. A Fidelity International szakemberei úgy vélik, hogy a jövedelemnövekedés sebessége és az ezeket a platformokat kihasználó cégek várható fejlődése meglepetésként hat majd a befektetőkre, következésképp a konnektivitáshoz kapcsolódó befektetési lehetőségek zöme még csak a jövőben fog feltárulni.

Zoom: Egy tízéves cég villámsikere Hat hónappal ezelőtt szinte senki, még a befektetők sem igen hallottak a Zoom nevű videokonferencia-rendszerről. Mára viszont szinte nincs vállalkozás és magánszemély, aki ne használta vagy ne hallott volna róla, a cég részvényeinek árfolyama pedig 230 százalékkal nőtt. Ha a Covid-19 járvány 2011-ben, a Zoom alapításának évében,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés