Előfizetői tartalom

Nem bírnak felállni az amerikai tőzsdék

Portfolio
Pénteken folytatódott az eladási hullám a tengerentúli tőzsdéken, azonban a kereskedés végére sikerült érdemben ledolgozniuk az esés nagy részét az amerikai indexeknek. Ázsiában vegyesen teljesítettek a tőzsdék hétfőn, Európában kimondottan jó a hangulat a vezető indexeknél. A tengerentúli tőzsdék a munka ünnepe miatt ma zárva tartanak.Európában jó hangulat uralkodott, minden fontosabb tőzsde emelkedett. A BUX némileg alulteljesítőként 0,6 százalék pluszban zárt. A DAX 2 százalék pluszban végzett, a Volkswagen emelkedett a legnagyobb mértékben, miután Elon Musk "egész jó"-nak nevezte az ID 3-at.

2020. szeptember 07. 17:26 Megosztás Jó hangulatban a zárás felé közeledve A mai nap nyugodt mederben folyt a kereskedés, a zárás felé közeledve kitart a hangulat,holnap már kereskedési nap lesz a tengerentúlon is, ami megmozgathatja az európai piacot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés