Előfizetői tartalom

Történetének legnagyobb akvizíciójáról döntött az Akko Invest

Portfolio
Magyarország egyik vezető ingatlanüzemeltető és szolgáltató cégének, a Neo Property Services Zrt.-nek a felvásárlásáról döntött a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Akko Invest igazgatótanácsa hétfőn. A jelenleg a Wing Csoport tulajdonában álló vállalat 2019-ben 23,3 milliárd forintos átbevételt és 1,5 milliárd forintos EBITDA-t ért el. A Neo dinamikus növekedési pályán mozog, árbevételét az elmúlt öt évben közel megduplázta és a jövőben az organikus növekedés mellett, akvizíciókat és új szolgáltatások bevezetését tervezi. A tranzakció zárásához a finanszírozás rendelkezésre állása és az Akko Invest részvényeseinek jóváhagyása szükséges. Az Akko ezzel a lépéssel jelentősen növelheti a kezelt vagyona nagyságát, melynek célja a továbbiakban is a részvényesi érték maximalizálása.

Történetének legnagyobb, a magyar ingatlanüzemeltetői és szolgáltatói piac szempontjából is meghatározó akvizícióról döntött a Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett Akko Invest igazgatótanácsa. A vagyonkezelő vállalat a Wing Zrt. tulajdonában álló Neo Property Services Zrt. (Neo) felvásárlásáról határozott, melyet az Akko saját és banki forrásból...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái