Előfizetői tartalom

A tech részvények vesszőfutását láthatjuk a tengerentúlon

Portfolio
A kezdeti jó hangulatot hamar felváltotta a pesszimizmus az európai tőzsdéken, az amerikai piacok nyitásának közeledtével pirosba borult Európa. Amerikában megint esnek a vezető indexek, ahogy az elmúlt napokban is láthattuk a technológiai cégeket tömörítő Nasdaq esése a legcsúnyább. Egyedi részvények közül a Teslát érdemes kiemelni, melynek árfolyama 17 százalékos mínuszban is járt. A BUX felülteljesítőként minimális mínuszban zárta a kereskedést.

2020. szeptember 08. 22:07 Megosztás Még a nagy esésben is volt óriásit emelkedő részvény Az amerikai részvények eséssel zártak kedden, elsősorban a technológiai papírok árfolyamcsökkenése miatt. A Dow Jones Industrial Average (DJIA) index 2,3-%kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés