Előfizetői tartalom

Tungsram-vezér: Nagy pofont kapott a globalizáció a koronavírus-járványtól

MTI
A globalizáció "nagy pofont kapott" a koronavírus-járványtól; a gyártók arra kényszerülnek, hogy átgondolják: érdemes-e továbbra is az eddig legnépszerűbb Kínában tartani az ellátási láncukat. Jörg Bauer, a Tungsram elnök-vezérigazgatója szerint Európa és Magyarország több szempontból is nyertese lehet ennek a folyamatnak - írta a keddi Magyar Nemzet.

A lap közölte: a Bank of America nemrégiben publikált elemzése alapján a járvány miatt a cégek jóval lokálisabb megközelítést alkalmaznak. A globális gyártási ágazat 80 százaléka szembesült az ellátási láncot érintő kieséssel, és a vállalatok több mint 75 százaléka kényszerült arra, hogy felgyorsítsa hazatelepülési terveit. Jörg Bauer szerint Európa és Magyarország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés