Előfizetői tartalom

Most kezd igazán érdekessé válni a platina

Sokak számára ismerősen, bár kissé egzotikusan csenghet a platina szó. Van, akiknek az autókatalizátorok, másoknak a platinagyűrűk és ékszerek, megint másoknak az orvosi implantátumok ugranak be első hallásra. És bár annak ellenére, hogy fejben el tudják helyezni, a platina, mint befektetés szinte teljesen ismeretlen fogalom. Egy igazi vakfolt a térképen. Pedig most kezd csak igazán érdekessé válni.

Katona Norbert, a Concorde Csoporthoz tartozó Accorde Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserének írását közöljük. Botrányon innen és túl A platina hányattatása egész pontosan öt évvel ezelőtt, a dízelbotránnyal kezdődött. Mint ahogy az ismeretes, a Volkswagen egy szabálytalan szoftveres kerülő berendezést használt dízelgépjárművei motorvezérlésében, hogy megkerülje...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés