Előfizetői tartalom

Varázslatos Fibonacci-szintek - online előadás

Portfolio
A technikai elemzés eszköztárából a Fibonacci számokon alapuló Fibonacci rajzeszközök gyakorolják a legnagyobb hatást a kereskedőkre, mivel hatásos segítséget jelentenek támasz, ellenállás szintek, valamint célárak meghatározásában. A Portfolio Trader online előadásán az aktuális piaci viszonyokat elemezve, gyakorlati példákon keresztül bemutatva lehet megismerni az eszköz használatát és néhány olyan trükköt, amiből kezdők és haladók is profitálni tudnak.

A Fibonacci számok története igen messzire nyúlik vissza. A 12-13. században élt olasz matematikus, Leonardo Fibonacci nevéhez fűződnek. A Fibonacci számsor és a hozzájuk kapcsolódó aranymetszés, ahogy már az ókori görögök is hívták, a természetben és számtalan más helyen, így a tőzsdei kereskedésben is megjelenik, mégpedig a grafikonelemző szoftverek Fibonacci rajzeszközein...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés