Előfizetői tartalom

Itt vannak a világ leggazdagabb családjai

Portfolio
Az elmúlt hónapok a világ leggazdagabbjainak vagyonát is megmozgatták, de a leggazdagabb családok elmondhatják magukról, hogy a koronavírus-válsággal együtt is nőtt a vagyonuk az elmúlt egy évben. A világ leggazdagabbjának, a Walton családnak a vagyona az elmúlt egy évben 25 milliárd dollárral nőtt, vagyis közel 2,9 millió dollárral óránként.

A leggazdagabbak Továbbra is a Walton család vezeti a leggazdagabb családok listáját, vagyonuk közel 215 milliárd dollár, teljes vagyonuk közel kétszer akkora, mint a listán második helyezett Mars család, és közel akkora, mint a lista 2. és 3. helyezettének összes vagyona. A 10-es listára jelenleg 41 milliárd dollárral, vagyis 12 380 milliárd forintnyi vagyonnal lehet felkerülni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés