FONTOS Itt a fordulat? A vártnál sokkal gyengébb az amerikai gazdaság
 
Előfizetői tartalom

A végére húzta be a féket a Wall Street

Portfolio
A Dow kivételével emelkedtek a tengerentúli tőzsdék kedden, a legerősebb a Nasdaq volt, jól szerepeltek a technológiai részvények. Ázsiában mérsékelt elmozdulásokat láttunk, a befeketetők kivárhattak a Fed mai kamatdöntő ülése előtt. Európában felfelé kapaszkodtak a piacok, a BUX viszont lejjebb került, ami az OTP esésének tudható be. A délutánra fordulva a befektetői hangulat mérsékelten pozitív Európában, azonban az OTP továbbra is esik, már közel 3 százalék mínuszban van a magyar bankpapír. A tengerentúli piacok nyitása után mérsékelt, de pozitív hangulat uralkodik.

2020. szeptember 16. 22:00 Megosztás A végére jöttek meg az eladók A nap végén kishíján mínuszban zárt a Dow Jones index, a korábbi 200 pont feletti pluszból alig 40 pont maradt, így 0,1 százalékos emelkedéssel zárt a mutató.  Közben az S&P-500...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés