Előfizetői tartalom

Több mint 7 milliárd forintos üzembővítés jön Miskolcon

Portfolio
Egy hétmilliárd forintot meghaladó beruházás részeként több mint 50 százalékkal növeli gyártókapacitását a Sanofi gyógyszergyár csanyikvölgyi előretöltött fecskendőket gyártó üzeme. Ezzel jelentősen javul a betegek hozzáférése a vállalat véralvadást gátló készítményéhez. Az összesen több mint 22 millió eurós fejlesztés 4 millió euró közvetlen állami támogatással valósul meg.

A magyar állam 4 millió euró közvetlen állami támogatást biztosít annak a gyógyszeripari beruházásnak a megvalósítására, amellyel a Sanofi új, nagy sebességű, előretöltött steril fecskendőgyártósort állít üzembe a miskolci Csanyikvölgyben lévő gyártó egységében – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Rónay Tamás, a Sanofi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés