Előfizetői tartalom

Ezekkel a részvényekkel nem lehet mellélőni a Wall Street legjobb elemzői szerint

Portfolio
Az elmúlt hónapok raliját követően rekord szintekre emelkedtek az amerikai tőzsdék, múlt héten viszont már láttunk egy korrekciót, és bár a piacokon azóta csökkent a volatilitás, a bizonytalanság továbbra is magas maradt a koronavírus, a gazdaságélénkítő csomagok, az elnökválasztás, valamint az USA-Kína közti kereskedelmi háború miatt. Ezen tényezők miatt érdemes bölcsen kiválasztani a részvényeket, mivel a volatilitás további megugrására lehet kilátás. A CNBC emiatt gyűjtötte össze a legjobb Wall Street-i elemzők 6 kedvenc részvényét, amelyek volatilis piaci környezetben is jól teljesíthetnek. Ezeknek a szakembereknek van a legmagasabb sikerrátája, és ajánlásonkénti átlagos hozama egy éves időtávon nézve a TipRanks szerint.

Facebook Az RBC Capital elemzője, a Mark Mahaney úgy gondolja, hogy a piac alulbecsüli a termékfejlesztés szintjét a Facebooknál. A szakember alapos elemzést publikált a Facebook legérdekesebb termékvonalairól, ezek közül elsőként kiemelte, hogy a Facebook Marketplace-nek több mint 1 milliárd aktív havi felhasználója van, ami azt jelenti, hogy nagyobb, mint az Alibaba, közel...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái