tőzsde, dollár, árfolyam
Üzlet

Nagy deviza- és árupiaci körkép - online előadás

Portfolio
Újra nagyobb gyengülésen ment át a forint mind az euróval, mind a dollárral szemben, ráadásul ez régiós összevetésben is szemmel látható volt. A nyári látványos dollárgyengülés és a nemesfémek szárnyalása az elmúlt hetekben alábbhagyott, de a piac nagyobb része a trend folytatódását várja. Ebből kifolyólag érdemes megnézni, hogy mi várhat ránk ősszel, valamint milyen jó beszállási pontokat lehet találni? Ha érdekel egy elemzéssel, ötletekkel teli előadás, akkor a Portfolio Trader élő online elemző webináriuma neked szól.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A nagy nyári devizagyengülés jelentős tisztító hatást ért el, az euróval szembeni paritást váró elemzések eltűntek, és szinte mindenki módosította a várakozásokat, egyre magasabb EURUSD célárfolyamokat megjelölve. Ráadásul a monetáris és fiskális lépéseknek is köszönhetően szinte közmegegyezés van a jövőbeli folyamatokat illetően. Talán hasonló a vélekedés a nemesfémek piacán is, amelyek a legjobban teljesítő termékek között szerepelnek idén is, és újra slágertermék mind a kis-, mind a nagybefektetők körében. Persze az időtávok és a várakozások mindenkinél eltérőek, de szerencsére jóval aktívabbá vált a tőzsdének ez a része a korábbi évek alacsony volatilitása után.

Ha nem csak a hosszú távú folyamatok érdekelnek, hanem az is, hogy menet közben a kisebb-nagyobb árfolyamhullámokból hogyan tudsz nyereségre szert tenni, akkor elemző webináriumunkon profi trader előadónk segítségével egy közös elemzés, ötletelés során megkaphatod a válaszokat. Ráadásul saját kérdéseidet is felteheted az előadónak deviza- és árupiaci témában.

Az előadás tematikája:

  • A legfontosabb devizapárok elemzése, ötletelés 
  • Az EURHUF és USDHUF aktualitásai
  • Olaj, arany, ezüst, földgáz, stb. elemzése, beszállási pontok azonosítása
  • Kérdezz-felelek szekció

További információ és regisztráció az online előadásra

Időpont: 2020. szeptember 21. 10:00 - 10:30

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Getty Images

bullbear
hacker
london191217gettystock
koppenhága_dánia_shutter
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2020. október 8.
Budapest Economic Forum 2020
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
bullbear