Előfizetői tartalom

3,16%-os mínuszban zárt a Nasdaq

Portfolio
Vegyes volt a kép az ázsiai tőzsdéken, a befektetők Jerome Powell szavait emésztették, a jegybankelnök arról számolt be, hogy a Fed minden eszközét kész használni a maradandó gazdasági kár elkerülésére. Európában kifejezetten jó volt a hangulat annak ellenére, hogy vegyes markogazdasági adatok érkeztek az eurozónából. A magyar tőzsde is menni tudott az európai hangulattal, a hazai nagypapírok közül a Richtert kell kiemelni, melynek árfolyama 4,6 százalékos pluszban zárt. A tengerentúli tőzsdék a kezdeti emelkedés után lefordultak, ebben részben szerepet játszhat a csalódást keltő friss makrogazdasági adat is.

2020. szeptember 23. 22:03 Megosztás Csúnya mínusz lett a vége 525 pontos szakadás után, 1,92%-os mínuszban végezte a mai kereskedést a Dow Jones index. A Nasdaq 100 3,16%-os, az S&P 500 pedig 2,37%-os mínuszban tért nyugovóra. Főleg a tech-részvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés